Sesiunile mele au GARANȚIA 100%

CE INSEAMNĂ ASTA?

Dacă nu ești sigur că vrei să investești în coaching sau terapie sau poate nu știi dacă este potrivit pentru tine sau ai incercat și alte metode și nu ți-au indeplinit nevoia, să știi că iți ințeleg îndoielile. Doresc să-ți ofer două promisiuni pentru a te asigura că poți avansa pe drumul dezvoltării tale personale sau profesionale cu încredere.

1. Prima ședință este gratuită (poți testa gratuit conexiunea dintre noi, in ce constau sesiunile de coaching și terapie, evaluăm nevoile tale și obiectivul tău).

2.Vei plăti doar sesiunile la care participi.

Dacă la un moment dat, pe parcursul programului ales simți că nu mai ai nevoie să continui, ajungi mai repede la obiectiv, nu mai vrei sau nu mai poți să participi, primești înapoi banii pentru sesiunile achitate în avans dar la care nu ai participat. Este garanția că plătești doar pentru sesiunile de care ai beneficiat.

Si asta nu e tot: Dacă treci printr-o situație anxiogenă, agitație, neliniște sau griji sau simți că nu ai incredere in tine scrie-mi adresa ta de email și iti trimit scriptului terapeutic care l-am creat cu gândul la beneficiile stării de calm, incredere și echilibru. In doar 15 minute starea ta se poate imbunătății, dar asta doar dacă ai 15 minute pentru tine.

Călătoresc des cu avionul și aud instrucțiunile echipajului care sună cam asa: “Acum cumplați-vă centurile de siguranță…in caz de decompresie in cabină măștile de oxigen vor fi eliberate instantaneu. Trageți masca cea mai apropiată spre voi. Dacă călătoriți cu un copil puneți-vă mai intai vouă masca și apoi lui.”

De ce mai intâi voua și nu copilului sau partenerului sau oricarei alte persoane dragi? Pentru că dacă nu iți acorzi atentie tie mai intâi nu vei putea să-i acorzi atenție copilului tău sau să ai grijă de ceilalti dragi ție. Cred că putem folosi acest “instructaj” cu incredere și in viața noastră de zi cu zi!

In bara de jos a site-ului introdu adresa ta de email pentru a experimenta beneficiile stării de calm, incredere și echilibru.

Să-ți fie cu folos! Incearcă, pentru că TU MERITI !