Life coaching

Holistic Life coaching – Vom explora persoana ta holistic pe toate planurile vieții sau doar pe un subiect specific în care te simți blocat acum și ai nevoie de o nouă perspectivă. Te ajut să-ți clarifici, urmărești și să-ți atingi obiectivele. Te ajut să-ți găsești curajul să faci acel lucru pe care vrei să-l faci, să te redescoperi, reinventezi şi să te conectezi cu resursele tale interioare. Vom antrena atât emisfera strângă cât şi emisfera dreaptă. În timp ce emisfera stângă este logică, emisfera dreaptă este intuitivă, emoţională, creativă. Pentru a da naştere unei personalităţi echilibrate, cele două emisfere ar trebui să colaboreze cât mai bine între ele. „Logica te va duce de la A la Z. Imaginația te va purta dincolo de limite.” Albert Einstein

Vom antrena de asemenea gândirea pozitivă care are un efect profund asupra genelor. Cultivarea gândirii negative are un efect nociv puternic, nociv atât pentru minte – trup – suflet – spirit. Te voi susţine ȋn acest proces de “detoxifiere” și vom umple acel spaţiu cu ce contează cu adevărat pentru tine.

Informație

Pachet Life Coaching - 4 sesiuni

Pachet Life Coaching - 8 sesiuni

Liceenii şi studenţii beneficiază de o reducere de 25 % la toate serviciile!

Young Adults Life & Career Coach

Ai un buget mai mic?

Eşti licean, student sau adult la început de carieră sau treci printr-o perioadă care te pune în dificultate? Banii nu trebuie sa fie un impediment pentru autocunoașterea și evoluția ta. Scrie-mi la coach@bepresentbetuned.com sau rezervă o sesiune gratuită.