Hai să ne cunoaştem!

Bine te-am găsit! Sunt Alina, consilier dezvoltare personala, consilier in carieră și terapeut. M-am născut intr-un orașel din Transilvania in 1983, iar mai mult decât suma studiilor mele mă consider rezultatul experiențelor şi îmi place sa fiu un explorator conştient în fluxul vieții. Sunt un om adaptabil, empatic, pozitiv și recunosc cu usurință potențialul celorlalți (developer & maximizer) acestea fiind top 5 puncte mele forte.

Am multe idei pentru care caut timp de concretizare a lor. Am muncit și am locuit efectiv în cinci țări având permanent contact cu un mediu multicultural. Vorbesc cursiv limba română și italiană, bine limba engleză și spaniolă, iar in prezent invăț islandeza. Valorile mele susțin respectul, iubirea, autenticitatea și sunt împotriva discriminării de orice fel.

Astăzi ajut tinerii adulți în depășirea blocajelor mentale, emoționale, a celor în carieră, descoperirea resurselor interioare, conexiunea cu emoțiile și stările interioare, cât și în antrenarea stării de prezenţă. Lucrez cu persoane motivate, care caută noi perspective, acea curgere naturală a vieţii şi o coerenţă între raţional şi emoţional. Am trecut prin foc şi pară, de la divorţul părinţilor la vârsta de şase ani la lipsurile hranei uneori, provocări de sănătate ale mele şi ale surorii mele, provocări materiale şi profesionale de la cele mai uşoare la cât se poate de complexe.

Mai multe despre mine

Am suferit, m-am bucurat, am reuşit, am căzut şi m-am ridicat iar ca fiecare dintre voi, am avut pierderi atât emoţionale cât şi materiale, m-am luptat cu frici complexe şi multă furie, neputinţă, tristeţe. A fost un proces greu, al naibii de greu uneori, dar acum ȋl privesc ca şi pe cel mai de preţ maestru.

Mi-am dorit să fiu medic să ajut oamenii, să mă dedic lor, ȋnsă circumstanţele de viaţă m-au dus spre management. Am muncit cu drag în acest domeniu, am ȋntâlnit oameni faini, oameni de la care am avut multe de ȋnvăţat, ȋnsă reiesea tot mai des la suprafaţă acea neîmplinire ca nu e ceea ce-mi doresc cu adevărat să fac. Ȋn 2019, a fost click-ul final când m-am luptat cu o urticarie cronică, mai bine de opt luni, până într-o zi când am găsit terapia axată pe resurse şi coachingul. Am luat apoi pe rând explorarea şi vindecarea aspectelor care încă mă incomodau. În paralel, am continuat studiul Consilier dezvoltare personală, Cosilier Vocaţional, Terapeut in realizarea scripturilor terapeutice (terapie axată pe resurse și Psihologia prospectivă) şi a Terapiei conversaționale. In prezent urmez un Master in Psihologia clinica.

Lucrez continuu la menținerea și ȋmbogaţirea stării mele de conștienţă, având mereu certitudinea că viața e o curgere continuă, iar procesul desăvârșirii sinelui nu are un final, ci constă intr-o adaptare permanentă și un focus constant.